Verbinden

Verbinden met gelijkgestemden en mooie nieuwe informatie delen. Daar gaat deze pagina over. Wij komen op ons pad zulke bijzondere mensen en nieuwe initiatieven tegen, waar we dan zo blij van worden en het niet laten kunnen om dit met anderen te delen. Wat ze gemeen hebben is dat ze vanuit hun eigenheid en talenten een stap gezet hebben om nieuwe informatie, methodes en energie in deze wereld te zetten. Hart gedragen en met passie, doen deze mensen waar ze goed in zijn. Een nieuwe kleur, nieuw licht en nieuw geluid vanuit een ander bewust zijn. 

Het Huis van de Dieren "Ieder dier is er één en heeft het recht op een goed leven!"

WaveLite  "Luisteren met je Hart!"

Wavelite is een super tof initiatief van Jeroen. Hij is expert op het gebied van frequenties en heeft een uniek apparaat ontwikkeld, wat in real-time muziek gestemd op 440Hz om zet naar 432Hz. 432 Hz is de natuurlijke moedertoon van het Universum. Luisteren naar muziek in 432 Hz bevordert diepe aarding, haalt je uit je hoofd en lijnt je uit met de bron. 

Centrum natuurgeneeskunde en voeding bij dieren. "The natural healing force, within each of us is the greatest force in getting well"- Hippocrates -

En toen kwamen Kelly en Dieter op ons pad. Twee super gepassioneerde mensen die een geweldige online academie zijn gestart vanuit een frans plattelands dorpje, helemaal in lijn met waar wij voor staan en dan is een verbinding natuurlijk zo gelegd!

Elektrocultuur van Doorne "Ontdek de bijzondere elektrocultuur resultaten voor land- en tuinbouw, door het gebruik van natuurlijke energie, elektriciteit en magneetvelden!"