E-book

Ontdek onze E-books en leer meer over voeding als basis van een goede gezondheid

E-book

Download nu het gratis het E-book van Diane Delbarre "Voeding als medicijn"

De basis van onze gezondheid begint bij onze dagelijkse voeding. Het klinkt zo logisch en simpel, maar vaak weten we niet meer wat goed en vooral gezonde voeding nu eigenlijk inhoud. 

Daarom delen we heel graag, dit sympathieke “boekje", geschreven door Diane Delbarre, een Belgische vrouw, die zelf op zoek ging naar haar eigen gezondheid, nadat ze te horen had gekregen dat ze kanker had. 

Het eerste deel is een geweldig overzicht van de belangrijkste planten, kruiden, aminozuren en etherische oliën die door wetenschappers onderzocht zijn op hun geneeskrachtige eigenschappen en die tevens grondig uitgetest werden.

Het tweede deel beschrijf de meest voorkomende ziektes, met een korte opsomming van de vele natuurlijke bronnen/middelen en hun heilzame werking.

"Wat de natuur ons geeft kan echt niet verbeterd worden: elk natuurlijk middel bestaat uit een oneindig aantal  componenten die allemaal in een perfecte symbiose met elkaar werken zodat het geheel altijd zoveel meer wordt dan de som van de delen". 

Diane Delbarre